Orange SMS at bielik.org | Radoslav Bielik

Streda, marec 18th, 2009

Orange SMS

Táto stránka bude už čoskoro slúžiť pre informácie o programe Orange SMS – jednoduchom a praktickom rozhraní ku službe Môj Asistent poskytovanej prostredníctvom stránky www.orangeportal.sk.

Program sa momentálne nachádza vo fáze beta testovania v užšom okruhu užívateľov. Aktuálna verzia 1.0.5 je stabilná – neobsahuje však inštalátor a nastavenia / kontakty je treba upravovať manuálne v textovom editore. Ak máte záujem podieľať sa napriek tomu na beta testovaní, kontaktujte ma prostredníctvom komentára.

Orange SMS 1.0.5

2 komentáre(ov) » 11,098 views » Kategória , Rado o 1:16.

na vrch stránky


2 komentáre(ov)
to Orange SMS

  1. Miroslav Juhasz

    on Sobota, december 29th, 2012 o 2:03:

    Dobry den, da sa uz niekde stiahnut Vas program, alebo ako sa k nemu da dostat? Vdaka. MJ

  2. on Sobota, december 29th, 2012 o 22:56:

    Sypem si popol na hlavu ale dodnes som sa nedokopal k tomu, aby som to dotiahol na použiteľnú verejnú verziu… navyše, od poslednej aktualizácie orangeportalu pred pár mesiacmi je aplikácia nepojazdná a neaktualizoval som ju – odvtedy nejako zotrvávam pri webovom rozhraní.

    Ak chcete byť informovaný, prihláste sa k odberu RSS noviniek tohoto webu. Ak ju niekedy zverejním, určite o tom budem informovať v prvom rade na tomto blogu.

Zanechať komentár







Credits and stuff

Copyright © bielik.org | Radoslav Bielik | Powered by WP 4.0.38. | Based on Tree by Headsetoptions and MandarinMusing a minimal theme based on HyperBallad
Back to Content